Executive Board Support

Our Services

IT Portfolio Management

Contact

Information Management Institute - Home

Second Opinion & Assurance

Careers

Terms of Use

Executive Search

About Us

Sinds 2001 ondersteunt het Information Management Institute directies en Raden van Commissarissen bij het managen en strategisch benutten van informatietechnologie.


Tegenwoordig moeten er veel digitale initiatieven worden gestimuleerd en beoordeeld. Het Information Management Institute ondersteunt uw initiatieven met heldere analyses van de strategische mogelijkheden, kosten, baten en risico’s. Het Information Management Institute is uw vertrouwde adres voor de meest complexe vragen over strategie en beheersing. Onze cliënten betreffen de grootste Europese ondernemingen, overheden en zelfstandige bestuursorganen.  


Wij zijn gefascineerd door de vele nieuwe mogelijkheden van informatietechnologie, maar wij praten in bedrijfseconomische begrippen en vermijden jargon. We helpen u bij het benutten van digitale kansen en vermijden van kostbare fouten. Onze aanpak is coöperatief en motiverend. Wij zijn volstrekt onafhankelijk, kritisch en uw absolute vertrouwen waard. Bel ons voor een oriënterend gesprek op 010 456 85 23 of stuur een Email.

Information Management Institute (Dutch) Information Management Institute (Dutch) Information Management Institute - Home Information Management Institute (German)
Digital StrategiesDemystifying digital strategies?

Is only one phone call away.