Information Management Institute - Home

We hebben altijd geprobeerd om wetenschappelijk onderzoek en hoogwaardig advieswerk te combineren, omdat niets zo leerzaam is als het oplossen echte praktische problemen. Die combinatie is al meer dan dertig jaar bijzonder waardevol gebleken en nee, we geven nooit namen van klanten, want vertrouwelijkheid in ons beroep is essentieel, maar we hebben mee mogen werken aan het opstarten van bedrijven die inmiddels tot de grootste van Nederland behoren, vele honderden projecten en strategieën beoordeeld en zelf ook vele jaren als digitale toezichthouder gefunctioneerd bij grote organisaties.


In de negentigerjaren waren wij één van de eersten die digitale innovaties wisten te vertalen in geld, met ‘gewone’ kosten en opbrengsten, die je kon vergelijken met andere investeringen. Door deze op feiten gebaseerde benadering, konden wij ook het management effectiever inrichten en werden succesratio’s van automatiseringsprojecten van 98% normaal. Ook werkten we hiermee bijvoorbeeld mee aan de basis van ‘scrum’, omdat juist kleine doelgerichte projecten in veel omstandigheden heel effectief bleken. Tegenwoordig is het managen van talent heel belangrijk en gaat veel van onze aandacht naar het voor u binnenhalen, opleiden en behouden van de beste digitale toezichthouders.


We zijn tevens betrokken bij de Executive Master Information Management & Digital Transformations van TIAS School for Business and Society en helpen graag met het opleiden van een nieuwe generatie digitale leiders.


Prof. dr. Egon Berghout RE

Managing PartnerOver ons

Absolute trust, zero jargon

Contact

Terms of Use

Over ons